De betere vloer voor Balkon & Terras
Comfortabel en vorstbestendig.

Koop terrastegels & balkontegels tegen lage prijzen!

Balkons en terrassen zijn de perfecte plek om echt te ontspannen tijdens het warme seizoen. Beschimmelde vloertegels en kapotte terrastegels kunnen dit zomerplezier bederven.

Naar de productzoeker voor balkon, terras en dakterras

In tegenstelling tot conventionele vloerbedekkingen blijven WARCO panelen permanent mooi. Hier in de WARCO shop vind je de juiste vloer voor jouw project.

Onze producten voor balkon, terras en dakterras

Prijs per stuk oplopend Productnaam oplopend Productnaam aflopend

Productbeschrijving en kleurvarianten

Als je op de productnaam klikt, wordt de productpagina geopend in een nieuw tabblad. Op de productpagina vind je de gedetailleerde productbeschrijving en de selectie van mogelijke formaten en kleuren.

Alle productparameters in de productomschrijving

Gebruik de informatie in de productbeschrijving om de beste WARCO vloer voor jouw project te kiezen. Vergelijk eigenschappen en kenmerken en de fysieke vergelijkingswaarden van verschillende soorten WARCO vloeren.

 

4 goede redenen voor een WARCO vloer

  • Weer- en vorstbestendig
  • Waterdoorlatend en sneldrogend
  • Onderhoudsvriendelijk met zelfreinigend effect
  • Gemakkelijk aan te leggen voor nieuwbouw of renovatieAl onze terras- en balkontegels hebben het volgende gemeen

Genieten van de ochtendzon op het terras of een zwoele zomeravond doorbrengen op het balkon: Dat is echte levenskwaliteit. Kijken naar een verweerde of gebarsten vloer zou deze sfeer echter verstoren. Om jarenlang van je balkon en terras te kunnen genieten, is de keuze van de juiste vloerbedekking dus van cruciaal belang.

Veel materialen zijn namelijk niet bestand tegen weersinvloeden of worden het slachtoffer van natuurlijke afbraakprocessen. Dit geldt voor houten vloerdelen, keramische tegels, betonblokken, natuursteen en WPC-vloerdelen (houtplastic tegels). Deze vloerbedekkingen verweren, splinteren, barsten, breken of komen los van de ondergrond.

Dit is van nature niet mogelijk met WARCO balkontegels en terrastegels, omdat ze gemaakt zijn van pu-gebonden rubbergranulaat en daardoor blijvend mooi zonder enig onderhoud. Ze zijn gemakkelijk te onderhouden, weerbestendig en vorstbestendig. Ze zijn gezinsvriendelijk omdat ze een goede valbescherming bieden, slipvast en aangenaam elastisch zijn - waardoor blootsvoets lopen een waar genoegen wordt!

Eenvoudige zwevende installatie - kostenbesparend en probleemloos

De handige rubbergranulaattegels van WARCO worden zwevend gelegd, d.w.z. gewoon op een bestaande onderlaag. Een complexe onderconstructie, schroeven of lijmen is dus niet nodig. De onderlaag zelf moet relatief gelijkmatig en permanent draagkrachtig zijn en moet goed draineren. Dat is alles wat nodig is voor een goede installatie. Daarom installeren de meeste klanten hun WARCO panelen zelf en besparen ze geld!

De zwevende installatie, d.w.z. de ontkoppeling van de toplaag en de onderlaag in de structuur, is een groot voordeel, omdat op deze manier bijvoorbeeld de verschillende thermische uitzetting van de onderlaag en de bekleding zonder gevolgen blijft. Bij een gelijmde bekleding leiden deze spanningen tot het afbladderen of breken van de tegels of tegels.

Omdat de WARCO panelen alleen op elkaar liggen en mechanisch met elkaar verbonden zijn (waarover dadelijk meer), is het mogelijk om één of meer panelen in de omgeving zonder problemen weer op te pakken. Bijvoorbeeld om het dakvilt of de waterdichtingsbanen op een plat dak onder de dakbedekking te inspecteren.

Wil je meer weten? Ga dan naar onze productgids:

Naar de productgids

Veelgestelde vragen over WARCO terras- en balkonplaten

Kunnen de panelen op dakvilt of waterdichtingsmembraan worden gelegd?

Dit is natuurlijk mogelijk. Voordat u de tegels gewoon legt, moet u controleren of er plassen op het oppervlak liggen door een emmer water leeg te laten lopen. Als er deuken in de waterdichting zitten, raden we aan deze permanent uit te vlakken met op maat gesneden inzetstukken van dakvilt.

Hier vind je handige instructies voor het leggen van dakvilt of instructiefolie!

Hoe kan ik de panelen op maat snijden?

Het snijden van terras- of balkontegels is eenvoudig! Voor dunne bedekkingen met een dikte van 18 mm volstaat een scherp mes dat langs een stabiele strip wordt geleid. Voor dikkere platen gebruik je best een cirkelzaag met een grof getand blad voor Holt.

Ontdek hier meer!

Welke ondergrond wordt aanbevolen bij het aanleggen van een terras in de tuin?

In principe is elke stabiele basislaag geschikt voor de aanleg van een terras met onze tegels. Het beste gebruik je gewoon kunststof honingraatgaas als ondergrond (onderlaag). Dit kan je zelf leggen zonder mechanische hulp. Het heeft een draagvermogen van 120 tot 400 ton/vierkante meter, biedt een ideale ondersteuning, is waterdoorlatend en kan zonder helling gelegd worden. 

Direct leggen op gegroeide grond, zoals gazon of op zand, steenslag of grind, is niet erg duurzaam.

Ontdek hier meer!

Monster aanvragen 08 53 01 93 00 Vragen?