De betere vloer voor Fitness
Zacht voor de gewrichten en slijtvast

Koop fitnessvloeren van professionele kwaliteit tegen een lage prijs

De fitnessvloeren van WARCO maken training mogelijk die de gewrichten ontziet en dempen effectief contactgeluiden en de trillingen van trainingsapparatuur. Bovendien bieden de vloerbeschermingsmatten een goede valbescherming en isoleren ze tegen vloerkoude - of het nu in de trainingsruimte is, in de kelder of in de fitnessruimte buiten. Trainingsapparatuur laat geen sporen na op de elastische maar loopvaste matten.

Bij WARCO vind je de ideale fitnessvloer voor jouw training - en kun je kiezen uit vele aantrekkelijke kleurontwerpen.

Bij het kiezen van de juiste vloer voor je fitnessruimte thuis of je eigen fitnessstudio helpen de productzoeker en het productadvies je verder.

Naar de productzoeker      Naar het productadvies

Prijs per stuk oplopend Productnaam oplopend Productnaam aflopend

Atletenverklaring

Tomy hardlopen - Een vloer voor mijn fitnessruimte thuis

Lees zelf hoe Thomas Krakow zijn fitnessruimte thuis creëerde met de CZ fitnessmat van WARCO!


Stap voor stap: Hoe vind je de juiste fitnessvloer?

...voor privé- of commerciële doeleinden

Onze fitnessvloer past zich aan je behoeften aan. Of het nu in de trainingsruimte, sportschool, kelder of buiten fitnessruimte is - je vindt altijd de juiste fitnessvloer in ons grote assortiment. Vul gewoon de stap-voor-stap adviseur in en ontvang je individuele productsuggesties.

Productbeschrijving en kleurvarianten

Als je op de productnaam klikt, wordt de productpagina geopend in een nieuw tabblad. Op de productpagina vind je de gedetailleerde productbeschrijving en de selectie van mogelijke formaten en kleuren.

Vergelijking van de productparameters

Gebruik de informatie in de productbeschrijving om de beste WARCO vloer voor jouw project te kiezen. Vergelijk eigenschappen en kenmerken en de fysieke vergelijkingswaarden van verschillende soorten WARCO vloeren.

Monster aanvragen 08 53 01 93 00 Vragen?