Shop

Kleurstaal MF "Terra Cotta"

EAN: 4251469317956 | Artikelnummer: 1794

Het kleurstaal toont de kenmerken van een bepaald kleurontwerp en is een hulpmiddel bij de keuze van het juiste kleurontwerp.

Eigenschappen zoals materiaalstructuur, elasticiteit, haptiek en dichtheid van het kleurstaal verschillen gewoonlijk van die van het uiteindelijk gekozen produkt. De praktische kleurstalen, vergelijkbaar met de kleurplaten bij de autodealer, worden namelijk uitsluitend geproduceerd om het kleurontwerp weer te geven. Daartoe wordt een plaat op groot formaat gemaakt en vervolgens gesplitst en in handzame stukken gesneden. Aan de rand en de onderkant van de kleurstaal zijn dan ook meestal snijranden zichtbaar.

Montage- of verbindingssysteem

MF (Standaard kleurenstaal)

Stuk

Kenmerken

Kleurontwerp Terra Cotta Het Terra Cotta kleurontwerp weerspiegelt het natuurlijke, warme kleurenspectrum van klei en leem. Producten in het kleurendesign Terra Cotta zijn gemaakt van beige, geel, lichtbruin, rood en zwart doorgeverfd, gegranuleerd EPDM (ethyleenpropyleendieenrubber), een verouderingsbestendig en weerbestendig elastomeer van hoge kwaliteit. Het klassieke Terra Cotta kleurontwerp verfraait elke omgeving en past in bijna alle gebruiksgebieden.

Material Het rubbergranulaat, d.w.z. het in onregelmatig gevormde rubberdeeltjes gehakte rubber, waarvan dit element wordt gemaakt, is uitsluitend nieuw geproduceerde, full-colour EPDM. De synthetische rubber EPDM (ethyleenpropyleendieenrubber) is bijzonder duurzaam en gaat lang mee.

Lade Produktbewertungen
Monster aanvragen 08 53 01 93 00 Vragen?