Shop

Kleurstaal MF "Paardenbloem"

EAN: 4251469317987 | Artikelnummer: 1797

Het kleurstaal toont de kenmerken van een bepaald kleurontwerp en is een hulpmiddel bij de keuze van het juiste kleurontwerp.

Eigenschappen zoals materiaalstructuur, elasticiteit, haptiek en dichtheid van het kleurstaal verschillen gewoonlijk van die van het uiteindelijk gekozen produkt. De praktische kleurstalen, vergelijkbaar met de kleurplaten bij de autodealer, worden namelijk uitsluitend geproduceerd om het kleurontwerp weer te geven. Daartoe wordt een plaat op groot formaat gemaakt en vervolgens gesplitst en in handzame stukken gesneden. Aan de rand en de onderkant van de kleurstaal zijn dan ook meestal snijranden zichtbaar.

Montage- of verbindingssysteem

MF (Standaard kleurenstaal)

Stuk

Kenmerken

Kleurontwerp Paardenbloem Dit kleurontwerp doet denken aan een weelderige zomerweide, bezaaid met bloeiende paardenbloemen. Daarom bestaat het paardenbloem-kleurontwerp uit groene, gele en zwarte EPDM-korrels. Producten in het paardenbloemkleurmotief worden aanbevolen voor tuinen en groene ruimten, maar ook voor oppervlakken in stedelijke gebieden die een natuurlijke en zomerse uitstraling moeten hebben.

Material Het rubbergranulaat, d.w.z. het in onregelmatig gevormde rubberdeeltjes gehakte rubber, waarvan dit element wordt gemaakt, is uitsluitend nieuw geproduceerde, full-colour EPDM. De synthetische rubber EPDM (ethyleenpropyleendieenrubber) is bijzonder duurzaam en gaat lang mee.

Lade Produktbewertungen
Monster aanvragen 08 53 01 93 00 Vragen?