Shop
Juridische informatie

Colofon van Michael Schladt WARCO Bodenbeläge

In Europa is WARCO een van de toonaangevende ontwikkelaars, fabrikanten en leveranciers van Vormdelen van polyurethaangebonden rubbergranulaat.

De terras- en balkontegels, de innovatieve valbeveiligingsplaten en de stabiele stalplaten van WARCO zijn bekend bij een breed publiek.

In de webshop hebben alle geïnteresseerden de voordelige mogelijkheid om kwaliteitsproducten van WARCO tegen bijzonder gunstige fabrikantenprijzen rechtstreeks van de fabriek te kopen.

Adres
Michael Schladt WARCO Bodenbeläge
Andergasse 17
67434 Neustadt an der Weinstraße
Contact gegevens
Telefon: 085 301 93 00‬

E-Mail: info@warco.nl
BTW nummer
DE 219 871 542

Geschillenbeslechtingsprocedure

We zijn niet verplicht of bereid om deel te nemen aan geschillenbeslechtingsprocedures voor een arbitragecommissie voor consumenten.

Voor de buitengerechtelijke beslechting van consumentengeschillen heeft de Europese Unie een onlineplatform ("ODR-platform") opgericht waarmee u contact kunt opnemen. U kunt het platform vinden op ec.europa.eu/consumers/odr.

Ons e-mailadres is: info@warco.nl

Disclaimer

De auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de juistheid, nauwkeurigheid, actualiteit, betrouwbaarheid en volledigheid van de informatie.

Aansprakelijkheid claims met betrekking tot schade veroorzaakt door het gebruik van de verstrekte informatie, met inbegrip van elke vorm van informatie die onvolledig of onjuist is, zal daarom worden afgewezen.

Alle aanbiedingen zijn niet-bindend. De auteur behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om delen van de pagina's of het gehele aanbod zonder afzonderlijke aankondiging te wijzigen, aan te vullen, te wissen of de publicatie tijdelijk of definitief te staken.

Aansprakelijkheid voor links

Verwijzingen en links naar websites van derden vallen buiten onze verantwoordelijkheid. Wij wijzen alle verantwoordelijkheid voor dergelijke websites van de hand. Toegang tot en gebruik van dergelijke websites is op eigen risico van de gebruiker.

Copyright

De auteursrechten en alle andere rechten op de inhoud, afbeeldingen, foto's of andere bestanden op de website behoren uitsluitend toe aan WARCO Bodenbeläge GmbH of de specifiek genoemde rechthebbenden. Voor de reproductie van elementen moet vooraf schriftelijke toestemming van de rechthebbenden worden verkregen.