Shop
De betere vloer voor de Basketbalveld
Basketbalveld, voetbalveld & co.

Balspeelmatten - Het speeloppervlak voor het kleine speelveld

hier ziet u een veld van WARCO tegels wat gebruikt kan worden om bijvoorbeeld basketbal op te spelen

Voor veel adolescenten betekent de overgang van kind naar jongere ook een overstap van de speeltuin naar een klein speelveldje. Zo'n speeltuintje, privé in de tuin of openbaar toegankelijk in de woonwijk, op school of bij de sportclub, doet dienst als voetbalveld, basketbalveld, voetbalveld of zelfs tennisbaan.

Het optimale oppervlak voor een klein veld is vergelijkbaar met het valbeschermingsoppervlak op een speelplaats, waarbij een goede balstuit extra vereist is op het kleine veld.

Met de balspeelvelden van WARCO kun je zelf eenvoudig kleine speelvelden van elk formaat en voor elk doel in elke omgeving creëren. Lees meer over WARCO's speelveldoppervlakken op deze pagina.

super

Zeer gemakkelijk te installeren! Goede balstuit eigenschappen! Makkelijk te onderhouden, praktisch zelfreinigend door regen.

Christian Stepputtis, 17 oktober 2018

Alle voordelen van WARCO kogelpanelen in één oogopslag

twee kinderne spelen op een groene vloer van WARCO. Je kunt goed zien dat deze balspel sport een "stuit" mogelijkheid vereist, dit kan prima met een WARCO vloer

WARCO-ballenpanelen zijn ideaal voor privé-, commerciële en gemeentelijke speelvelden:

 • Zwaluwstaartverbinding.
 • Kan overal worden gebruikt, zelfs mobiel.
 • Gedefinieerde balstuit.
 • Duurzaam en gemakkelijk schoon te maken.
 • Antislip, nat en droog.
 • Vandalismebestendige installatie.
 • Goede valbeveiliging.

 • Brandbeveiligingsklasse Efl of Cfl-s1.

 • Geschikt voor werplijnen.

De populairste werpoppervlakken van WARCO

Leg gewoon zelf de vloer voor een basketbalveld of speelveld

Op dit beeld kun je goed zien hoe de krachten goed verdeeld kunnen worden, en u makkelijk een egaal ondergrond kunt creëren die ook water door laat sijpelen. Zo kunt u het speelveld het hele jaar door gebruiken!

Een WARCO speeloppervlak bestaat uit handzame tegels met een zwaluwstaartverbinding aan de rand. Tijdens de installatie voegen de individuele tegels zich samen tot een stevig gebonden tapijt van tegels.

 • Een WARCO speeloppervlak bestaat uit handzame tegels met een zwaluwstaartverbinding aan de rand. Tijdens de installatie voegen de individuele tegels zich samen tot een stevig gebonden tapijt van tegels.
 • Voor een klein speelveld in de tuin of op een groenstrook wordt een basislaag van kunststof honingraatrooster gemaakt, waarop dan 30 of 40 mm dikke balspeeltegels worden gelegd - meestal zonder speciale randafwerking.
 • Voor de tennismuur worden de 30 mm dikke balspeelmatten pro (met hogere dichtheid) rechtstreeks op een geëgaliseerd en vlak sintelveld gelegd.
 • Een groot voetbalveld of basketbalveld wordt gelegd op kunststof honingraatroosters met of zonder vorstbescherming, afhankelijk van het oppervlak. Als speeloppervlak worden balspeeltegels met een dikte van 40 mm gebruikt.

Ontdek stap voor stap in de praktische gids hoe eenvoudig het is om een kleine pitch te maken:

Hoe bouw je een basketbalveld!

Speelveld bespeelbaar in alle weersomstandigheden en het hele jaar door

Het is belangrijk om te zorgen voor een goede verbinding. De zwaluwstaat verbinding van WARCO tegels, in combinatie met een goede ondergrond zorgen er voor dat alles strak en vast blijft liggen, ook bij de meest dynamische balspellen

Onbeperkte bespeelbaarheid op elk moment van het jaar en in elk weer is een uniek verkoopargument dat een speeloppervlak gemaakt van WARCO balspeeltegels onderscheidt van andere oppervlakken. Zomer of winter, droog of nat - het veld is bespeelbaar.

Het oppervlak is volledig waterdoorlatend (er is dus geen drainage nodig) en droogt snel na regen. Er zijn geen plassen, modder of stof die door de wind worden opgewaaid. Het speeloppervlak heeft ook een goede grip. Het is slipvast in zowel natte als droge omstandigheden en biedt valbescherming.

Een veldoppervlak van WARCO kan in elke klimaatzone worden gebruikt. Van Oost-Afrika tot Centraal-Europa en IJsland hebben velden met balspeeloppervlakken van WARCO hun waarde bewezen.

Speelvelden in privétuinen en openbare ruimten

Speelveldoppervlak voor mobiel gebruik

Speelveldoppervlak voor balspelterreinen tot 30 m² op in elkaar grijpende straatstenen of asfalt

Speelveldoppervlakken voor particuliere en openbare kleine velden

Handige accessoires voor het aanleggen van pek op gebonden en ongebonden oppervlakken

Kunststof honingraatrooster Kunststof honingraatrooster

Kunststof honingraatrooster WG

matgroen mat zwart

vanaf € 16,37 / m² vanaf € 3,70 / Stuk

Product tonen
Rubber stoeprand (lage stoeprand) Rubber stoeprand (lage stoeprand)

Rubber stoeprand (lage stoeprand) RV

Baksteen rood Chocolade bruin Gras groen Leigrijs Antraciet Travertijn +14 kleurvariaties

vanaf € 28,20 / lfd. m. vanaf € 28,20 / Stuk

Product tonen
Rubber wandbekleding

Rubber wandbekleding SR

Baksteen rood Antraciet

vanaf € 50,50 / lfd. m. vanaf € 50,50 / Stuk

Product tonen
Monster aanvragen 08 53 01 93 00 Vragen?