De betere vloer
am Zwembad
Komfortabel und sicher.

Tegels voor het zwembad in de tuin of onder het zwembad

Een privézwembad brengt plezier voor het hele gezin familie! Of het nu gaat om een luxe zwembad, een goedkoop zwembad, een goedkoop buitenzwembad of een natuurlijke zwemvijver. Tegels van WARCO zijn de ideale vloerbedekking voor het zwembad - in huis of in de tuin.

 1. Alle voordelen in één oogopslag
 2. Natuursteen, tegels, sierbeton of houten vloeren
 3. Gemakkelijk zelf te installeren
 4. Sluit het zwembad af met een vloeibare rubberhuid
 5. Sneldrogend, antislip en gemakkelijk schoon te maken
 6. Valbeveiliging - isolatie - geluidsisolatie - het zit er allemaal in
 7. Veilige en zuinige zwembadtegels
 8. Goede redenen voor WARCO tegels bij het zwembad

Ga hier naar de winkel

Gewoon geweldig!

"De tegels zijn geweldig om te leggen en hebben echt een geweldige kwaliteit. We hebben ze bij het zwembad liggen en het kan niet beter!"

Claudia Bal, 03 september 2019, Zwembad onderlaag TZ, levering dn204394kh

Zwembadtegels en zwembadtegels van WARCO - Voordelen in één oogopslag

Je kunt het gebied rond een zwembad op veel verschillende manieren inrichten. Vaak worden tegels, natuurstenen platen, houten planken of WPC gebruikt. Vaak ziet de vloer er dan in het begin mooi uit, maar verweert hij snel en is hij problematisch bij dagelijks gebruik bij het zwembad.

Het is helemaal anders met zwembadtegels van WARCO. Ze zijn gemaakt van een speciaal materiaal, namelijk pu-gebonden rubbergranulaat, en daardoor

 • prettig en veilig in gebruik,
 • vorstbestendig en duurzaam voor vele jaren,
 • edele en aantrekkelijke verschijning.

Van nature kunnen WARCO tegels niet breken, splinteren of barsten. De profielelastische zwembadtegels en zwembadtegels van WARCO hebben een oppervlak met open poriën en een aangename grip. Ze zijn zeer waterdoorlatend en drogen daarom snel. Ze zijn slipvast, zowel droog als nat.

Natuursteen, tegels, sierbeton of houten vloerdelen - voor vroege renovatie

Natuursteenplaten, terrastegels en keramische tegels, maar ook planken van hout of WPC en betonplaten zijn onaangenaam hard als je er met blote voeten op loopt, zit, ligt of zelfs speelt. Uitgelopen water blijft lang staan en het oppervlak wordt glad. Mieren nestelen zich graag onder betonplaten en in het geval van een plankenvloer verzamelt het afval zich tussen de dragende balken.

Al deze vloeren hebben ook een duurzaamheidsprobleem: keramische tegels, plavuizen en natuursteenplaten barsten, breken of splijten. Houten vloerdelen splinteren, barsten of rotten. WPC vervormt en zwelt op. Platen van beton of sierbeton verweren. Uiteindelijk kost de installatie van deze vloeren ook altijd veel moeite, omdat de bekledingen stevig moeten worden bevestigd op een speciaal gemaakte onderlaag.

Met WARCO tegels is de installatie eenvoudig en vereist geen speciale expertise. Of het nu gaat om renovatie of nieuwbouw: WARCO zwembadtegels worden in de regel gewoon op de bestaande ondergrond gelegd.

Super terrastegels

"Jammer dat ik deze terrastegels nu pas heb ontdekt. Eerder gebruikte ik vlonderplanken (niet bepaald goedkoop) op mijn terras. Ik had houten tegels rond ons zwembad. Helaas is hout geen goed alternatief voor een lange tijd, het gaat op den duur rotten. Ik zal nooit meer iets van hout investeren in vloeren. Voor mij is er alleen een WARCO-vloer. Ik raad deze vloeren 100% aan."

Roswitha Paust, 8 oktober 2019, Terrasplaat, levering dn201942ka

WARCO terrasplanken voor zwembaden - eenvoudig zelf te installeren

Zwembadtegels van WARCO worden als zwevende tegels gelegd, d.w.z. ze worden gewoon op de bestaande onderlaag gelegd - en niet vastgelijmd of vastgeschroefd. Daarom is er geen spanning tussen de onderlaag en de vloerbedekking. Daarom kan een WARCO zwembadvloer niet afschilferen, bevriezen, afbreken of splinteren. WARCO tegels kunnen ook altijd weer worden opgenomen zonder de onderlaag of de tegel zelf te beschadigen.

Zelfs bij de renovatie van een beschadigd terras bij het zwembad in de tuin of het zwembad in huis kan een WARCO zwembadtegel meestal rechtstreeks op de bestaande, oude vloerbedekking worden gelegd. Vaak zijn er geen voorbereidende werkzaamheden nodig. Soms is het echter zinvol om het bestaande, beschadigde gebied af te dichten voordat de WARCO zwembadtegels worden gelegd om verder binnendringen van water te voorkomen. Voor een veilige afdichting gebruikt u gewoon WARCO ALLESDICHT.

In de installatie-instructies kun je lezen hoe eenvoudig het is om WARCO panelen zelf goed te installeren. En als je het werk niet zelf wilt doen, huur je gewoon een vakman in de buurt in.

Waterdicht maken van het zwembad

Een emmer met ALLESDICHT, een handige lijm die u kunt gebruiken om tegels te verlijmen

Een lekkend zwembad, of het nu gemetseld, in beton gegoten of van kunststof is, kan weer permanent waterdicht worden gemaakt door het te coaten met WARCO ALLESDICHT.

ALLESDICHT wordt in 3 lagen aangebracht om scheuren te overbruggen en blijft na droging tot 200% rekbaar als een blijvend elastische rubberhuid. ALLESDICHT is ook verkrijgbaar in blauw.

Onderconstructie voor buitentegels

Een element van het WARCO kunststof honingraatgaas.In buitengebieden, op gegroeide of gestorte grond, kunnen de WARCO-panelen het beste op een onderlaag van kunststof honingraatgaas worden gelegd.

Hiervoor is slechts gering grondwerk nodig. Het volstaat om 10 tot 15 centimeter van de grond in de tuin te verwijderen en met steenslag en kunststof honingraatroosters een ideale, goed waterdoorlatende basislaag met een draagvermogen van 120 t/m2 te creëren.

Atlantic - een van de vele kleurontwerpen

Een WARCO vloer met een rits sluiting, in Atlantic blauw

Tegels voor zwembadomgevingen worden door WARCO gemaakt in vele spannende kleurontwerpen.

Sommige zijn geschikt voor gebieden met gechloreerd water, d.w.z. direct bij het zwembad, terwijl andere geschikter zijn voor gebieden zonder, of met slechts een lage chloorbelasting.

Voor de ruimte onder een bovengronds zwembad zijn er ook voordelige, monochrome zwembadfolies.

WARCO zwembadtegels - sneldrogend, antislip en gemakkelijk schoon te maken

Zwembadtegels en zwembadondervloeren van WARCO zijn zeer waterdoorlatend. Regenwater en uit het zwembad gespoten water sijpelt snel door de tegels heen - er ontstaan geen plassen. Onder de tegels sijpelt het water op natuurlijke wijze in de ondergrond of het loopt weg op een niet-doorlatende onderlaag die de helling volgt via de afwateringskanalen in de onderkant van de tegels.

Fijn vuil op de WARCO tegels wordt gewoon met het sproeiwater door de panelen gespoeld. Grof vuil kan snel worden verwijderd met een hogedrukreiniger of waterslang. De zwembadplaten hebben verder geen onderhoud nodig. Ze zijn dus onderhoudsarm en onderhoudsvrij.

De WARCO-tegels hebben een licht opgeruwd oppervlak - ze voelen aangenaam aan. Nat en droog is de vloer van WARCO-tegels goed bestand tegen uitglijden. U loopt, rent, zit, ligt en speelt op de profiel-elastische WARCO-vloer als op natuurlijke bosgrond. Bovendien isoleren de zwembadtegels van rubbergranulaat merkbaar tegen koude vloeren; u krijgt geen koude voeten.

Super product

"De verwerking en levering verliepen vlekkeloos. De platen zijn zeer eenvoudig en snel te leggen en zien er geweldig uit, zijn aangenaam zacht en een ideale ondergrond voor een zwembadterras."

Martin Fellinger, 8 augustus 2017, Terrasplaat, levering dc930376ka

WARCO zwembadtegels - valbeveiliging - isolatie - geluidsisolatie - het zit er allemaal in

De zwembadtegels van WARCO zijn veerkrachtig en dempen de stappen een beetje tijdens het lopen. Dit is aangenaam en ontziet de gewrichten. En het minimaliseert het risico op uitglijden en vallen. Als je toch valt, ben je goed voorbereid: Zwembadtegels van WARCO bieden een goede valbescherming. Kinderen kunnen dus veilig ravotten en spelen bij het zwembad!

WARCO zwembadtegels isoleren tegen kou en voelen aangenaam getemperd aan als je er met blote voeten op loopt of als je erop zit of ligt. In direct zonlicht worden WARCO tegels ook niet zo heet als veel andere vloerbedekkingen omdat ze relatief weinig warmte absorberen.

WARCO vloerbedekkingen isoleren trillingen, contactgeluid en contactgeluid. Dit is een bijzonder nuttige extra eigenschap voor een buitenzwembad in een woonwijk. Want er is gewoon minder lawaai, of het nu komt van rondspattend water, waterballen die uit het zwembad vliegen of voetgekletter.

Natuurlijk zijn zwembadtegels van WARCO onschadelijk voor de gezondheid.

Zwembadonderlaag in baksteenrood met een Intex zwembad

Ik zou opnieuw kopen

"Ik heb de panelen rond het zwembad, super gevoel op blote voeten. Makkelijk te zagen met de decoupeerzaag en het aanbevolen zaagblad. De panelen zijn nauwkeurig en gemakkelijk te leggen. 1 punt aftrek voor de lange levertijd."

Harald Scheibmayr, 17 juni 2019, Zwembadtegel TZ , levering dn174059kh

Zes goede redenen waarom WARCO zwembadtegels echt de moeite waard zijn!

 • Vorstbestendig - rot niet en schilfert niet af.
 • Waterdoorlatend - droogt snel.
 • Antislip - droog en nat.
 • Isolatie - warmte, kou, geluid, val.
 • Gemakkelijk schoon te maken - met zelfreinigend effect.
 • Gemakkelijk aan te leggen voor nieuwbouw en renovatie.
Monster aanvragen 08 53 01 93 00 Vragen?