Shop
Deskundig advies in de WARCO Gallery
De betere vloer.

WARCO Galerij - Hier kun je de hele wereld van WARCO vloeren ervaren.

hier kunt u komen kijken, en voelen welke WARCO producten het beste bij u passen.

In de WARCO Galerie in Neustadt an der Weinstraße nemen we de tijd voor je. We bespreken graag met je of en hoe je WARCO vloerbedekkingen of accessoires in je project kunt gebruiken.

Natuurlijk kun je ook de diversiteit van WARCO's kleurenwereld ervaren in de WARCO Gallery. Van de klassieke, eenvoudige tinten van SBR-producten tot de spannende, natuurlijk ogende kleurontwerpen van EPDM.

En je krijgt een directe indruk van de verschillende oppervlaktestructuren die je kunt zien en voelen in de vloerbedekkingen en accessoires van WARCO.

In de regel is het niet nodig om een afspraak te maken voor je bezoek aan de WARCO Galerie. Als het om een complexer project gaat, is het raadzaam om planningsdocumenten en foto's van tevoren per e-mail te sturen.

WARCO Galerie - 67433 Neustadt an der Weinstraße - Klemmhof 9 (hoek Badstubengasse)

WARCO Galerij in Neustadt an der Weinstraße

De WARCO Galerie in het centrum van Neustadt an der Weinstraße is dagelijks geopend, behalve op zon- en feestdagen in Rijnland-Palts.

Openingstijden:

  • Woensdag, donderdag, vrijdag van 10:00 tot 16:00

Aankomst:

Je kunt Neustadt an der Weinstraße gemakkelijk bereiken met de auto via de snelweg A65 of de rijkswegen B38 of B39. Je kunt het beste parkeren in de parkeergarage Klemmhof in de Laustergasse.

De Bundesbahn brengt je ook comfortabel naar Neustadt. Vanaf het hoofdstation Neustadt an der Weinstraße is het 5 tot 10 minuten lopen naar de WARCO Galerie.

De weg naar de WARCO Galerie - de WARCO tentoonstelling