Shop
Praktische instructies

Praktische instructies - Kies een onderwerp!

De mooiste vloer is slechts zo goed als de plaatsing ervan. Om ervoor te zorgen dat je geen problemen hebt met de planning en uitvoering en dat het werk gemakkelijk en professioneel wordt gedaan, hebben we op deze pagina enkele instructies voor typische projecten verzameld.

Kies gewoon een thema dat het beste bij je project past en zie zelf hoe je je project in slechts een paar stappen netjes kunt implementeren.

Verlegeplaner slogan
WARCO panelen in de kleur Grey Granite worden rechtstreeks op het dakvilt gelegd dat wordt gebruikt om het platte dak van een gebouw af te dichten. Omdat het gebied als terras wordt gebruikt, is er een reling op het platte dak. De randplaten worden op maat gesneden voor het gebied.
Wie legt man eine Terrasse auf einem Flachdach oder Garagendach an? slogan
Eine idyllische Wohlfühloase für die Familie zwischen Hang und Haus. Eine großzügige Terrasse aus WARCO-Platten und ein naturnaher Teich laden zum Verweilen ein. Die üppig bewachsene Böschungssicherung umrahmt die Familienoase.
Wie legt man eine Terrasse im Garten an slogan
De ballenvelden van WARCO zijn ideaal voor het creëren van een basketbalveld in je eigen tuin. Het speelveld en de balstuit op het basketbalveld voldoen aan de eisen van ambitieuze basketballers.
Wie man ein Basketballfeld bauen kann! slogan
De handcirkelzaag met een geschikt zaagblad, d.w.z. een zaagblad voor rubber of een zaagblad met grove tanden voor hout, is de ideale machine om een valbeveiligingspaneel van rubbergranulaat in twee stukken te zagen.
Wie man Fallschutzplatten schneidet – Zuschnitt von Fallschutzmatten slogan
Professioneel Advies
08 53 01 93 00 
Maandag tot Vrijdag, van 9 tot 17 uur.
Monster aanvragen 08 53 01 93 00 Vragen?