Shop
Vormdelen van rubbergranulaat
De betere vloer.

WARCO - Fabrikant van vormdelen uit PU-gebonden rubbergranulaat

Aus rot gefärbtem Gummigranulat hergestellte Imitate von Hackfleisch liegen in der Verkaufsschale auf dem Förderband einer Verpackungsmaschine.

WARCO, gevestigd in Neustadt an der Weinstraße, in Rijnland-Palts, is een van de meest gerenommeerde fabrikanten van elastische vloerbedekkingen van rubbergranulaat, zoals valbeschermingsmatten, stalmatten, vloerbeschermingsmatten, fitnessvloeren, rubbertegels, samengestelde bestrating van rubbergranulaat en nog veel meer.

WARCO produceert al tientallen jaren vormdelen van PU-gebonden rubbergranulaat volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Dit materiaal is bijzonder voordelig en onderscheidt zich door zijn speciale functionaliteit:

Producten gemaakt van PU-gebonden rubbergranulaat zijn blijvend elastisch, dempen trillingen, contactgeluid en luchtgeluid. Ze isoleren tegen hitte en kou - ze absorberen weinig warmte. Valbeschermingsmatten, stalmatten, vloerbeschermingsmatten, fitnessvloeren, rubber tegels of composiet bestrating van WARCO zijn enorm duurzaam, robuust, weerbestendig en vorstbestendig. Ze vereisen ook geen onderhoud en weinig verzorging. Natuurlijk bieden valbeveiligingsmatten van WARCO valbeveiliging gecertificeerd volgens EN 1177 voor meer veiligheid tijdens spelen en sporten.

Ervaring en vertrouwen

Als expert in de ontwikkeling en productie van vormdelen van pu-gebonden rubbergranulaat biedt WARCO echte expertise. Van de ontwikkeling van nieuwe producten, vaak in opdracht van klanten, de constructie van nauwkeurige persmatrijzen tot serieproductie met krachtige machines, WARCO biedt alles uit één hand. Dit betekent dat in-house ontwikkelingen en klanteisen, van tegels in klein formaat voor balkons tot complexe kameropvulprofielen voor spoorrails, betrouwbaar kunnen worden gerealiseerd.

Die hinteren Hufe eines mit Hufeisen beschlagenen Pferdes stehen auf einem mit Verbundpflaster Hundeknochen aus Gummigranulat ausgelegten Hufschlag in einer Führanlage.

WARCO verwerkt alleen grondstoffen van de beste kwaliteit en van betrouwbare leveranciers, voornamelijk uit Duitsland, Zwitserland en Frankrijk. Korte transportroutes helpen de impact op het milieu te verminderen.

Het grote assortiment aantrekkelijke, waterdoorlatende en niet-waterdoorlatende rubbergranulaatvellen in de winkel toont de belangrijke marktpositie van WARCO.

Tot de klantenkring van WARCO behoren particuliere klanten, gemeenten, sociale instellingen, vakmensen en handelaren in bouwmaterialen uit Europa en overzee.

WARCO hecht de grootste waarde aan een zo groot mogelijk productportfolio om aan alle eisen van de klant te kunnen voldoen. Daarom heeft WARCO de grootste online shop voor rubbergranulaat vloerbedekkingen in Europa gelanceerd. "We hebben het functioneel ideale type tegel voor elk toepassingsgebied - voor kleinere en grotere oppervlakken zoals balkons en terrassen tot uitgestrekte speelstraten - of paardrijfaciliteiten van enorme proporties," zegt Kornelia Hünniger, CEO van WARCO Bodenbeläge GmbH in Neustadt an der Weinstraße.

De expertise van WARCO: specialistische kennis en ontwerpnormen

Der Fußboden in einem Einzelhandelsgeschäft für Wintersportausrüstung ist mit WARCO Bodenbelag im Farbdesign Delfin oder Heller Granit ausgelegt.

Of het nu voor gebruik buiten of binnen is, of het nu gaat om valdempende matten of valdempende platen voor spel en sport, rubber composiet bestrating voor opritten, rubber matten en rubber tegels voor balkons, terrassen en trappen of stalmatten voor de veeteelt: WARCO heeft de juiste productoplossing voor bijna elke particuliere en commerciële vloerwens. WARCO vloeren zijn qua algemene eigenschappen regelmatig superieur aan andere vloerbedekkingen.

WARCO wil niet alleen overtuigen met het best mogelijke aanbod in de online shop, maar ook het best mogelijke advies geven. Daarom vindt u op deze website deskundige en objectieve informatie over de functionaliteit, eigenschappen, toepassingsmogelijkheden, technische gegevens en de juiste installatie van de hoogwaardige rubber vloerbedekkingen.

WARCO is toegewijd aan het ontwerpprincipe "Vorm volgt functie" (FFF). Een uiterst succesvol voorbeeld is het ritssysteem voor panelen. Het zorgt voor een vormvaste en spanningsbestendige verbinding tussen de panelen door ze eenvoudig in elkaar te schuiven - zonder gereedschap of montagemateriaal.

overal thuis

In principe zijn valbeveiligingsplaten, rubbergranulaatplaten, rubbertegels en valbeveiligingsmatten van WARCO geschikt voor een breed scala aan toepassingen en ze zijn snel en eenvoudig te installeren - op elke vlakke en permanent dragende ondergrond, bijvoorbeeld op beton, chape of allerlei soorten tegelvloeren.

Monster aanvragen 08 53 01 93 00 Vragen?