Deskundig advies in de WARCO Galerij 
De betere vloer.

WARCO Galerij - Hier kun je de hele wereld van WARCO vloeren ervaren.

In de WARCO Galerij in Neustadt an der Weinstraße nemen we de tijd voor je. We bespreken graag met je of en hoe je WARCO vloerbedekkingen of accessoires in je project kunt gebruiken.

Natuurlijk kun je ook de diversiteit van WARCO's kleurenwereld ervaren in de WARCO Galerij. Van de klassieke, eenvoudige tinten van SBR-producten tot de spannende, natuurlijk ogende kleurontwerpen van EPDM.

En je krijgt een directe indruk van de verschillende oppervlaktestructuren die je kunt zien en voelen in de vloerbedekkingen en accessoires van WARCO.

In de regel is het niet nodig om een afspraak te maken voor je bezoek aan de WARCO Galerij. Als het om een complexer project gaat, is het raadzaam om planningsdocumenten en foto's van tevoren per e-mail te sturen.

WARCO Galerij - 67433 Neustadt an der Weinstraße - Klemmhof 9 (hoek Badstubengasse)

De WARCO Galerij in het centrum van Neustadt an der Weinstraße is dagelijks geopend, behalve op zon- en feestdagen in Rijnland-Palts.

Openingstijden:

  • Woensdag, donderdag, vrijdag van 10:00 tot 16:00

Aankomst:

Je kunt Neustadt an der Weinstraße gemakkelijk bereiken met de auto via de snelweg A65 of de rijkswegen B38 of B39. Je kunt het beste parkeren in de parkeergarage Klemmhof in de Laustergasse.

De Bundesbahn brengt je ook comfortabel naar Neustadt. Vanaf het hoofdstation Neustadt an der Weinstraße is het 5 tot 10 minuten lopen naar de WARCO Galerij.

De weg naar de WARCO Galerij - de WARCO tentoonstelling

Monster aanvragen 08 53 01 93 00 Vragen?