De betere vloer Spel • Sport • Fitness
Valbeveiliging en onderhoudsvrij.

Valbeveiligingsmatten - Fitnessmatten - Sportvloeren - Professionelen shop hier!

Valbeveiligingsmatten kennen we uit de speeltuin. Daar zijn valbeveiligingsmatten en -platen het standaardproduct met de beste prijs-prestatieverhouding.

In fitnessstudio's, CrossFit-boxen, de trainingsruimtes van sportclubs of in gymzalen en sporthallen behoort een elastische, schommelende en dempende vloer tot de basisuitrusting voor een moderne workout.

Als gespecialiseerde fabrikant van producten van rubbergranulaat produceert WARCO een bijzonder uitgebreid assortiment veilige, duurzame en onschadelijke vloerbedekkingen voor spel, sport en fitness - bijna allemaal met valbeschermende eigenschappen.

Eenmaal geïnstalleerd zonder veel moeite, kunnen veerkrachtige vloeren van WARCO vele jaren gebruikt worden zonder onderhoud en met een minimum aan zorg. De stootelastische tegels van rubbergranulaat kunnen echter veel meer.

De specifieke eisen voor de stootabsorberende vloerbedekking variëren aanzienlijk per gebruikssituatie. De vloerbedekkingen zijn daarom gegroepeerd volgens typische toepassingsgebieden. Selecteer uw toepassingsgebied en koop de WARCO vloerbedekkingen die het beste passen bij uw persoonlijke eisenprofiel tegen een redelijke prijs rechtstreeks van de fabrikant.

Monster aanvragen 08 53 01 93 00 Vragen?