De betere vloer voor Fitness
Zacht voor de gewrichten en slijtvast

Koop fitnessvloer voor de sportschool of CrossFit box tegen een geweldige prijs

WARCO maakt al meer dan 2 decennia producten van pu-gebonden rubbergranulaat. Deze ervaring vormt de basis voor het zeer brede assortiment vloerbedekkingen voor fitnessstudio's, CrossFit-boxen of trainingsruimten van clubs. Voor elk type training en elk eisenprofiel is er een geschikte vloerbedekking.

De afzonderlijke soorten fitnessmatten verschillen in veel eigenschappen, waaronder fysieke dichtheid, soort materiaal, uiterlijk van het oppervlak, slijtage, elasticiteit, demping en formaat.

In de factsheet voor elke fitnessvloer vind je gedetailleerde en vergelijkbare gegevens over de eigenschappen en fysieke waarden, die je ook als datasheet kunt downloaden. De praktische productzoeker en het productadvies helpen je bij het kiezen van je fitnessvloer.

Hier bij de fabrikant koopt u uw fitnessvloer tegen een bijzonder gunstige prijs. Daarom rust WARCO onafhankelijke of als keten geëxploiteerde fitnesscentra in heel Europa uit met functionele, economische en aangename fitnessvloeren.

Interactief fitnessvloeradvies      Naar de productgids

Prijs per stuk oplopend Productnaam oplopend Productnaam aflopend

 

Welke fitnessvloer past bij jouw toepassing?

De productzoeker voor privé- of commerciële doeleinden

Onze fitnessvloer past zich aan je behoeften aan. Of het nu in de trainingsruimte, sportschool, kelder of buiten fitnessruimte is - je vindt altijd de juiste fitnessvloer in ons grote assortiment. Vul gewoon de stap-voor-stap adviseur in en ontvang je individuele productsuggesties.


Productbeschrijving en kleurvarianten

Als je op de productnaam klikt, wordt de productpagina geopend in een nieuw tabblad. Op de productpagina vind je de gedetailleerde productbeschrijving en de selectie van mogelijke formaten en kleuren.

Vergelijking van de productparameters

Gebruik de informatie in de productbeschrijving om de beste WARCO vloer voor jouw project te kiezen. Vergelijk eigenschappen en kenmerken en de fysieke vergelijkingswaarden van verschillende soorten WARCO vloeren.

Monster aanvragen 08 53 01 93 00 Vragen?