De betere vloer Huis & Tuin
Comfortabel en waardeverhogend.

Vloerbedekkingen voor huis & tuin - vergelijking en advies

WARCO vloerbedekkingen in huis en tuin maken uw leven aangenamer en gemakkelijker. Want de praktische vloerbedekkingen bieden u een hele reeks comfort- en welzijnsfactoren die u van geen enkele andere vloerbedekking kunt verwachten.

Zo isoleert elke WARCO-vloer warmte, kou, contactgeluid en trillingen. Hij warmt slechts licht op in de zon en voelt aangenaam en elastisch aan als men erop zit, ligt, staat of loopt - vergelijkbaar met een natuurlijke bosvloer. Tegelijkertijd is een WARCO-vloer bijzonder veilig: hij is slipvast en biedt valbeveiliging. Hij breekt of splintert niet en is onbeperkt vorstbestendig.

Veel eigenschappen van WARCO-vloeren zijn variabel en kunnen tijdens de productie van de panelen heel specifiek worden gecreëerd. Daarom zijn WARCO vloeren in veel verschillende soorten en varianten verkrijgbaar. En elke WARCO-vloer is altijd precies afgestemd op het geplande gebruik.

Hier in de productgids kunt u precies zien welke voordelen een vloerbedekking van WARCO biedt voor uw huidige vloerproject. Selecteer gewoon een gebied en verwacht deskundig advies en een objectieve vergelijking.

En last but not least: U kunt elke WARCO-vloer eenvoudig zelf leggen.

Terrasplaten, in elkaar grijpende straatstenen, valbeschermingsmatten en andere vloerbedekkingen voor buiten en binnen

Vloeren met comfort

WARCO vloerbedekkingen zijn aangenaam elastisch en isoleren goed tegen vloerkoude en zonnewarmte. Dit zorgt voor een woudvloerachtig comfort wanneer u op een WARCO vloer loopt, ligt of zit, vooral wanneer u er met blote voeten op loopt.

Vanzelfsprekend zijn alle WARCO producten loopvlakbestendig - of het nu gaat om rubbergranulaatplaten, valbeveiligingsmatten of rubbermatten als balkon- of trapbekleding. Hakken van hoge hakken en voeten van meubels en fitnessapparatuur kunnen er niet in wegzakken. Ze laten ook geen sporen na.

Zonder verontreinigende stoffen

WARCO rubbergranulaattegels zijn niet verontreinigd met schadelijke stoffen en zijn daarom absoluut onschadelijk voor de gezondheid, zowel binnen als buiten.

Lange levensduur

De WARCO-vloer is uitzonderlijk robuust. Hij is jarenlang bestand tegen weers- en milieu-invloeden. WARCO vloerbedekkingen rotten niet en er vormt zich geen groene film op.

Typische vloerbedekkingen zoals natuursteentegels daarentegen ontwikkelen na verloop van tijd mos en scheuren. Vaak breken de tegels zelfs uit elkaar of barsten ze open door vorst.

Met een WARCO-vloer heb je deze problemen niet, want die is zo bestendig dat mechanische schade bij juist gebruik nauwelijks mogelijk is.

Gemakkelijk zelf te installeren

De vloerpanelen van WARCO zijn eenvoudig zelf te installeren dankzij de gepatenteerde verbindingssystemen. U heeft geen specialistische kennis of speciaal gereedschap nodig en de installatie gebeurt zonder schroeven, lijm of spijkers.

Bovendien hebben de WARCO panelen een relatief laag eigen gewicht. Ze zijn zwaar genoeg om niet weg te vliegen in een storm onder windbelasting en licht genoeg om het installatiewerk snel en gemakkelijk te maken.

Leg de WARCO panelen gewoon op een vlakke en duurzaam dragende ondergrond. Snij de platen op maat met een scherp mes of een houtzaag. En u kunt zich al verheugen op een blijvend mooi oppervlak.

Gemakkelijke verzorging

Met WARCO rubbergranulaatplaten zijn geen onderhoudswerkzaamheden nodig - en de vloer is prachtig onderhoudsvriendelijk. Buiten worden fijne vuildeeltjes zoals stof of pollen gewoon met het doorsijpelende regenwater door de platen gespoeld. Grof vuil kan snel worden weggeveegd of weggespoeld met een hogedrukreiniger of waterslang. In huis reinigt u zoals gewoonlijk droog met een stofzuiger of vochtig met een dweil.

Ingebouwde veiligheid

WARCO produceert platen die open zijn voor infiltratie en platen die geen water doorlaten. De waterdoorlatende vloer is ideaal voor balkons, patio's, buitenzitjes, tuinpaden, opritten en als bekleding van buitentrappen. De platen zijn bestand tegen weer en wind. Ze zijn zelfs bestand tegen extreme temperaturen van -30° tot +70°C en de afwisseling van dooi en vorst in de winter.

De WARCO-vloer droogt snel en zonder plassen na een regenbui. Hij biedt ook een goede valbeveiliging en is slipvast. Daarom zijn WARCO-platen bijzonder populair als terras- en balkonvloer die het hele jaar door kan worden gebruikt.

EPDM rubbergranulaatmatten van WARCO zijn UV-bestendig en kleurvast op lange termijn. Zelfs chloorwater kan ze niet beschadigen. Deze matten zijn daarom ideaal voor zwembaden.

Geluidsisolatie

Wanneer ze op een roosterende balkonvloer worden gelegd, isoleren WARCO rubbermatten en -platen het metaalgekletter. In het algemeen profiteert u met WARCO rubbergranulaatmatten van een uitstekende contactgeluidsisolatie en een goede reductie van luchtgeluid (lawaai).

U plant een Speelplaats voor kinderen? De veiligheidsmatten en -platen van WARCO bieden echte veiligheid dankzij betrouwbare Valbeveiliging met certificaat en dus een uitstekende bescherming voor je kroost tijdens het spelen. Het risico op letsel is aanzienlijk geminimaliseerd bij een val van de 3 m hoge speeltoren, omdat de 100 mm dikke valbescherming voor speelplaatsen van WARCO vallen opvangt tot de kritieke valhoogte van drie meter.

Een goede valdempende vloer is natuurlijk ook belangrijk voor alle sportliefhebbers die een eigen fitnessruimte of van plan bent dat te gaan doen - binnen of buiten. Bij WARCO vindt u de ideale, functioneel geoptimaliseerde vloerbedekking voor elk type sport: van valbeschermingsmatten voor functionele fitness tot valbeschermingstegels voor krachttraining tot comfortabele rubberen matten voor yogalessen. En welke fitnessvloer u ook kiest, WARCO sportvloeren hebben bewezen dat ze zorgen voor een training die de gewrichten ontziet.

Monster aanvragen 08 53 01 93 00 Vragen?